További parkstone termékekTovábbi parkstone termékek További parkstone termékek További parkstone termékek További parkstone termékek További parkstone termékek

A Parkstone sorozat kiegészítő köveinek sokaságával mindenestül egyedi hangsúlyokat adhatunk kültereinkek. Választhatunk kerekített vagy strukturált első élű lépcsőfokok (91x39x6,5 cm) közül, melyek minden lépcsőnek önálló jelleget kölcsönöznek, de a macskakövet idéző lapokkal, a tömblépcsővel (45x35x10 cm) és a különböző méretű tipegőkövekkel ugyanilyen összetéveszthetetlen hangulatot érhetünk el. A Parkstone  sorozatot szegélykő egészíti ki és teszi teljessé. Elegancia mindenütt és mindenekelőtt! Színek: elefántcsont árnyalt, fango árnyalt, homokkő árnyalt és palaszürke árnyalt.

  • a lapok felülete különbözőféleképpen strukturált
  • Tipegő 5 kül. méretben és formában – kb. 45-től kb. 57 cm-ig terjedő hosszal és kb. 33-tól kb. 50 cm-ig terjedő szélességgel – csak keverve kapható.
  • fagy- és sóálló – olvasztósó használata nem ajánlott
  • A Friedl Steinwerke utólagos impregnálást javasol Duoprotect DP30-al
  • A Parkstone látszóbetonból készülő, kézzel gyártott, élő és természetes termék. Az apró légpórusok elkerülhetetlenek, és a színárnyalatokhoz és felhősödéshez hasonlóan a termék természetes és egyedi tulajdonságának jellemzői, így reklamációra sem adhatnak okot.

Ár: 5.155,- Ft/db
Vissza az előző oldalra!

Verasztó és Társa Kft. - Magyar